marți, 22 noiembrie 2011

!!! pericol public !!!

Orice om din orice ţară civilizată nu acceptă câini liberi pe stradă. Doar la noi este invers. Nu e usor să schimbăm percepţia, dar asta este primul pas pe care trebuie să îl facem. Vrem un oraş fără câini maidanezi. Avem dreptul să mergem fără frică pe stradă, să nu călcăm în fecale de câine, să nu ne trezim noaptea în concertele lor.



Romania este plina de caini vagabonzi, ce prezinta un pericol public pentru toata lumea. ONGurile nu au facut fata pana acum cainilor maidanezi. Sterilizarea si aruncarea maidanezilor inapoi in strada nu este o optiune! Nu exista adaposturi pentru toate animalele care locuiesc printre blocuri si nici suficiente fonduri pentru a hrani atatea guri. Romania NU poate face fata numarului de caini!


Cum poti sa te simti in siguranta cand in fata blocului sta o haita de caini? Cati oameni au fost marcati pe viata din cauza unui caine, cati oameni si copii au murit in coltii acestor animale salbatice... Exista iubitori de animale care neaga acest adevar. Cum puteti sa fiti atat de inconstienti??? Cum puteti toata ziua sa stati in fata calculatorului bine merci si sa  faceti petitii online, sa injurati si sa blestemati in halul acela oameni care sunt de acord cu eutanasierea?

Uneori este mai moral sa adormi un caine, decat sa il lasi in strada in fata atator pericole.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pingbox